Vervoer

De absolute klasse van Gebr. Vermeer Transport Tilburg

Gebr. Vermeer Transport Tilburg

Ongelooflijk wat een bedrijf! Deze mensen kunnen echt alles. Ze hebben hele grote wagens met hijskranen er op die werkelijk ongelooflijke ladingen kunnen tillen. Het zal je echt verbazen de eerste keer dat je een lading van honderden of duizenden kilo’s in de lucht ziet verdwijnen om vervolgens ergens anders weer neer te komen. Gebr. Vermeer Transport Tilburg heeft echt een fantastische manier van werken en niks is ze te zwaar. Als je nog nooit iets professioneel hebt laten transporteren dan is dit je kans. Wacht niet en vraag snel een gratis offerte aan.

Gebr. Vermeer Transport Tilburg

Contact

Als je contact op wil nemen met het bedrijf kan dat via de website, maar ze hebben ook een telefoonnummer en een e-mailadres. Dat is klantvriendelijkheid die je tegenwoordig niet veel meer tegenkomt. Het bedrijf is gevestigd aan de Pallasstraat 8 in Tilburg, heerlijke plek. Wat betreft sociale media weten ze ook waar ze het over hebben want ze zijn actief op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube. 

Gebr. Vermeer Transport Tilburg

Projecten

Als je een indruk wil krijgen wat voor soort projecten ze allemaal aannemen, kijken dan eens op de website. Een snelle blik laat zien dat ze ervaring hebben in het laden en speciaal transport van boten, het plaatsen van elektrokasten, het demonteren siloparken, het demonteren en ontmantelen van een offsetpers, het verhuur van 54 ton testgewichten en het plaatsen van conveyors. En dat is maar een kleine greep uit het totale pakket van projecten dat ze hebben afgerond of die nog steeds lopen.