Eenvoudig je spulletjes meenemen

handig

Tassen aan het stuur of op de bagagedrager aan de achterkant van je fiets, niet erg handig en voor het evenwicht is het ook niet fijn tijdens het fietsen. Het gebruik van een fietskrat is een veilige, en goede oplossing om spullen mee te kunnen nemen. Ideaal als je boodschappen hebt gedaan, en de tassen in de krat kunt zetten. Door het enorme assortiment bij bikebudget.nl vind je altijd een goed formaat krat voor je fiets, in verschillende uitvoeringen, materialen en kleuren. Kies een mooie krat die leuk combineert met de kleuren van je fiets. 

Bevestigen van een krat

Bij het bevestigen van een fietskrat is het van essentieel belang dat de krat goed wordt bevestigd op je fiets, het is niet de bedoeling dat de krat kan schuiven of in het ergste geval van je fiets af kan vallen. De verschillende kratten, kunnen op ieder hun eigen manier worden bevestigd. Vaak worden de fietskratten op de bagagedrager aan de voor of achterkant van de fiets bevestigd met een zogenaamde snelbinder, er zijn ook modellen op de markt die je met haakjes vastzet op de fiets. Losse setjes om je krat vast te zetten zijn natuurlijk ook verkrijgbaar bij bikebudget.nl. 

fietskrat

Soorten en formaten kratten voor de fiets

Wil je een eenvoudige kunststof krat in een bepaald formaat dan is dit mogelijk, ook wanneer je op zoek bent naar een prachtige houten krat voo  je fiets dan zit je bij bikebudget.nl goed. Het aanbod van kleuren en materialen is zo groot, voor iedere fiets vind je wel een geschikte krat. Een krat met een open constructie is altijd leuk, zo ziet iedereen precies wat er in de krat zit. Een mooie kleur maakt natuurlijk je fiets flitsend en opvallend, je bent direct herkenbaar met die mooie krat. Koop nu snel een krat en profiteer ook van gemak van een krat op je fiets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *