Ervaar de vrijheid in het verkeer

genieten

Heerlijk wanneer je op weg naar je werk nergens vast komt te staan, en dan ben je met een e-Chopper nog milieuvriendelijk bezig ook. Maar een elektrische chopper van Spyder Wheelz heeft nog meer voordelen, zo hoef je geen helm op tijdens het rijden en ervaar je echte vrijheid in het verkeer. Je kunt kiezen tussen twee flitsende uitvoeringen, de Regular Edition en de Black Edition. Beiden stoer uitgevoerde modellen, alleen de een heeft wat meer kleuren accessoires en frame met kleur.

Stoer en goede eigenschappen

Welke chopper je ook kiest, beide modellen hebben dezelfde eigenschappen. Stoere brede banden waarmee je comfortabel over verharde en onverharde wegen kunt rijden, tanken is er niet meer bij en van de uitlaatgassen van je chopper ben je ook verlost. De Black Edition van Spyder Wheelz kun je kiezen in verschillende kleuren, van zakelijk zwart tot lekker opvallend geel in het verkeer. Met een e-Chopper val je altijd op door het unieke ontwerp van de chopper.

e-Chopper

Maak een lange rit met je vrienden

Omdat je met een e-chopper wel 70 km kunt rijden, is het natuurlijk geweldig om met je vrienden en leuke rit te maken. Muziekje aan met de smartphone op je stuur, want de houder zorgt ervoor dat je altijd je telefoon mee kunt nemen. Het display geeft aan hoe het is met de stand van de accu, maar ook wanneer er een andere storing optreedt kun je dit aflezen. Zet je de e-Chopper ergens neer, schakel het klasse 3 alarm in en je chopper is goed beschermd tegen diefstal. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *