Vervoer

Ford f 150 raptor, stijlvol en comfortabel

ford f 150 raptor

De Ford f 150 raptor is met haar luxueuze uitstraling en comfortabele zitting zeer populair.
Ford weet aan iedere bestuurder de ultieme beleving te bieden. Je kunt bij V8Supercars de Amerikaanse Ford voor een scherpe prijs bestellen. En je krijgt ook nog eens drie maanden garantie voor deze mooie wagen! Bij V8Supercars hebben wij een grote passie voor Amerikaanse pick ups. Wij zijn jou dan ook graag van dienst bij het vinden van jouw ideale Ford model. Wil je graag een Ford die op gas of benzine rijd? Of kies je liever voor een automaat? Wij bieden voor ieder wat wils. Wat wij jou nog meer kunnen garanderen wanneer je de ford f 150 raptor bij ons bestelt? Lees snel verder.

ford f 150 raptor

Onze garantie


Bij de bestelling van jouw Ford f 150 raptor krijg je uiteraard drie maanden garantie. Maar dat is niet het enige. Wij verzorgen ook de grote beurt en bieden brede APK mogelijkheden. De fully loaded 2015 ford f 150 raptor wordt geleverd met drie jaar garantie of 100.000 km
all-in garantie. Dit maakt dat jij optimaal van jouw Ford zal genieten. Wil je jouw oude auto bij ons inruilen? Dan is dit ook zeker mogelijk, want wij hebben diverse mogelijkheden om jouw oude auto in te ruilen. Direct jouw nieuwe Ford f 150 raptor kopen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

ford f 150 raptor