Lekker comfortabel fietsen

Fietsaccessoires

Ga je fietsen met je kinderen dan wil je natuurlijk dat je kinderen ook comfortabel op de fiets zitten, lekker een ritje maken in het weekend of het naar school brengen van de kinderen. Wat je ook doet, de kinderen en natuurlijk jij zelf ook moeten comfortabel op de fiets zitten. Dit is niet alleen prettiger om te fietsen, ook komt het de veiligheid ten goede. Sommige fietsaccessoires geven net dat beetje extra comfort, neem bijvoorbeeld een hoodie kussen voor de bagagedrager. Iedereen die achterop zit zal lekker zacht en comfortabel bij je achterop zitten.

Denk aan de veiligheid

Het verkeer wordt ieder jaar drukker, meer auto’s en meer fietsers op de weg. Het is niet gek dat er ook steeds vaker ongelukken gebeuren, misschien denk je dat zal mij niet gebeuren. Toch is het verstandig met fietsaccessoires jezelf ook te beschermen, door gebruik te maken van een fietshelm tijdens het fietsen bescherm je het belangrijkste. Veel helmen in de webshop van bikeunique.nl zijn zowel voor kinderen als volwassenen te gebruiken. Ook als je zoon of dochter achterop de fiets zit, is het verstandig om het hoofd te beschermen mocht je ten val komen.

Fietsaccessoires

Goede verlichting voor je fiets

Ga je regelmatig een leuke rit maken in de avonduren, of moet je ergens naartoe dan kun je niet zonder goede verlichting. Goede verlichting hoort onder de essentiële fietsaccessoires, maar gelukkig heb je in de webshop vam bikeunique.nl verschillende verichting voor je fiets. Zowel de normale verlichting in verschillende vormen, als leuke extra verlichting voor op je spaken. Verlichting is eenvoudig aan te brengen, en er weer af te halen door middel van magneten. Maar wil je liever vaste verlichting op je fiets dan is dit ook mogelijk. Wat voor verlichting je ook zoekt je vind het in de webwinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *