Mooie natuurgebieden in Nederland om te bezoeken met je motor

heuvelrug

Ben je in het bezit van een motor? Motorrijden is heerlijk. Volgens velen het ultieme gevoel van vrijheid. Je voelt de wind door je haren en je ruikt de buitenlucht. Heel wat anders dan de auto. Veel mensen zien Nederland als een ‘saai’ land doordat er bijna geen heuvels te vinden zijn. Toch kent Nederland genoeg prachtige natuurgebieden. In deze blog delen we een aantal natuurgebieden die zeker de moeite waard zijn met de motor. 

Tip: Is je motor aan vervanging toe? En wil je niet teveel geld uitgeven aan een nieuwe motor? Ga dan voor een motoroccasion

Tip 1: Bezoek de Sallandse heuvelrug op de motor

De Sallandse heuvelrug is een uniek park in Nederland. Je hebt een prachtig uitzicht over de heide. Een rondje op de motor door dit gebied is echt een aanrader! 

Tip 2: Biesbosch op de motor

In het westen van Brabant vind je de Biesbosch. Hier kun je één van de mooiste motorroutes van Nederland vinden. 

Tip 3: Alde Feanen (Friesland) op de motor

In Friesland vind je ‘Alde Feanen’. Er komen hier meer dan 100 vogelsoorten voor. Met de motor kun je prachtig om dit gebied heen rijden. Echt een aanrader! 

Voordat je deze natuurgebieden bezoekt, raden we je aan om te checken of je motor in goede staat is. Ga daarom voor de zekerheid nog even naar een specialist. Ben je woonachtig in Rogat om omgeving? Breng dan zeker eens een bezoek aan Gebben Motoren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *