Veel info over elektrisch rijden

autoverhuur leiden

Op www.yeetpower.com kun je veel informatie vinden over elektrisch rijden. Er staat veel over onder andere de elektrische auto. Deze is inmiddels al een tijd op de markt, en is in de loop de jaren enorm gemoderniseerd. De eerste elektrische auto die uitgevonden was, was de Duitse Flocken Elektrowagen uit 1888. En in 2020 kwam er een opmars: heel veel merken brachten een elektrische auto op de markt. Want ook zij zagen de voordelen ervan: schoner, stiller en minder CO2-uitstoot dan een auto op brandstof. Op www.yeetpower.com kun je veel lezen over de elektrische voertuigen, en je zult merken dat Yeetpower er volledig in thuis is. De medewerkers hebben diepgaande kennis over elektrotechniek, software en de maatschappelijke vraagstukken die te maken hebben met de ontwikkeling van elektrische voertuigen.

Bezoek de website!

Bezoek website en je kunt alles lezen over de elektrische voertuigen en de diverse manieren van snelladen ervan. Op www.yeetpower.com zul je vinden waar de Yeet! Power Stations zijn, waarmee je je elektrische voertuig kunt snelladen tot maar liefst 350 kW. De Yeet! Power laadstations zijn er door heel Nederland! Dus voor iedereen eenvoudig bereikbaar. De website biedt een kaartje waarop je snel jouw laadpunt kunt vinden. Er zijn er inmiddels al honderden. Er is een lage lage kWh prijs waardoor je voordelig kunt tanken. 

Zakelijk en particulier

Naast de laadpalen van Yeet! Power die buiten op veel plekken staan, zul je op de website zien dat Yeet! ook wallboxes aanbiedt voor zakelijk en particulier gebruik. Wanneer je autoverkoper bent, kun je met deze wallboxes een auto in de showroom opladen. In dat geval kan het bedrijf Yeet! een elektrische lader (wallbox) komen installeren. Ook integreerbare systemen voor op parkeerplekken bij jouw bedrijf behoort tot de mogelijkheden. Tevens kun je een scale-up systeem laten installeren via https://www.yeetpower.com/. Dit is een compleet netwerk waarbij de laadpunten samenwerken en er data verstuurd kan worden onderling. Je kunt dan ook denken aan de toepassing voor hotels of sportcomplexen of hotelketens. Het is mogelijk dat je met deze scale-up meerdere eerdere auto’s tegelijk oplaadt. Dus zo wordt de parkeerruimte, en het stroomverbruik, efficiënter gebruikt. En dat laatste is natuurlijk zeer wenselijk voor het milieu.

Subsidie voor particulieren

Misschien reed jij nog niet in een elektrische auto, maar overweeg je er nu toch eentje te kopen? Dan kun je subsidie aanvragen voor een nieuwe elektrische middenklasse auto. En ook voor een tweedehands elektrische auto is dit mogelijk. Dit is enkel voor particulieren bedoeld. Als elektrische rijder betaal je trouwens geen aankoopbelasting en wegenbelasting. Je kunt er ook vanuit gaan dat elektrische rijden goedkoper is dan rijden op brandstof. Dat is dus ook nog eens mooi meegenomen.

Kosten voor elektrisch rijden

Als je in een gemiddelde elektrische auto rijdt, ben je per maand zo’n 530 euro kwijt, voor een benzineauto is dat bijna 700 euro. En de aanschafprijs? Je betaalt nu rond de 23.000 euro voor een gemiddeld model elektrische auto.  De verwachting is wel dat je op den duur bijna hetzelfde gaat betalen voor auto’s met benzine- en dieselmotoren en elektrische auto’s. Voor meer informatie kun je uiteraard naar www.yeetpower.com gaan! Bezoek de website voor info en vind een laadpunt bij jou in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *