Vrachtwagen rijbewijs

Ik wilde al even een totaal andere job uitvoeren. Helaas had ik hiervoor niet het juiste rijbewijs. Daarom besloot ik dan maar een vrachtwagen rijbewijs te behalen, dit zou me zeer ver vooruit helpen in het sollicitatieproces. Het was natuurlijk al jaren geleden dat ik mijn rijbewijs gehaald had, dus wist niet goed meer waar te starten voor effectieve lessen. Daarom luisterde ik eens bij een van mijn vrienden, en zij raadden me deze rijschool aan hiervoor.

vrachtwagen rijbewijs

Hoe was mijn ervaring met deze rijschool?

Ik besloot om te starten met het bekijken van de website van deze rijschool. De eerste indruk die ik kreeg van de website was positief: het was duidelijk, verzorgd en eerlijk. Toen ik echt keek om lessen te gaan volgen, was ik even in de war, omdat ik niet goed wist wat ik zelf kon verwachten bij deze rijschool. Daarom koos ik ervoor om dan toch maar te kiezen voor een proefles. Hierin kon ik dan in 2 uur eens proeven van de lessen. Deze les was vrij vlug ingepland en ik zag dan ook snel dat dit eigenlijk zeer goed meeviel! De persoon naast mij was zeer vriendelijk, zeer bekwaam en ik voelde me meteen op mijn gemak eigenlijk.

vrachtwagen rijbewijs

Daarom besloot ik om een hele reeks lessen aan te schaffen. Ook hier was ik zeer tevreden over. Ik kreeg dezelfde lesgever naast mij. Of dit nu toeval was of niet, weet ik niet, maar ik was er alvast zeer blij mee. Ik heb zeer veel bijgeleerd en heb het gevoel dat ik stilaan klaar ben om mijn examen af te leggen. Kortom, ik ben zeer tevreden dat ik voor deze rijschool heb gekozen om mijn vrachtwagen rijbewijs te behalen. Ik raad ze dan ook graag aan aan anderen!