Waarom een motor kopen misschien wel beter is dan een auto

mtoor

Je zit er al een tijdje aan te denken om een motor te kopen maar je bent er nog niet helemaal uit. De auto bevalt nog goed en hiermee kan je tenminste altijd droog naar werk. Iedereen kan wel een aantal redenen bedenken om een auto aan te schaffen. Veel mensen zien de voordelen van een motor daardoor vaak over het hoofd. In veel gevallen kan een motor namelijk beter uitkomen dan een auto. In deze blog vertellen wij je alle voordelen van motorrijden. 

Erg goed voor de portemonnee

Als je puur kijkt naar de kosten per voertuig zijn je gek zijn om niet voor een motor te kiezen. Of je nou een nieuwe of tweedehands motor koopt je zal 9 van de 10 keer goedkoper uit zijn dan bij een auto. Naast de aankoopprijs ben je op het gebied van wegenbelasting en verzekeringen ook een stuk minder geld kwijt. Als je een auto koopt en deze vervolgens een maand niet gebruikt ben je nog steeds een behoorlijk bedrag kwijt. Wanneer je je motor een maandje laat staan kost dit je relatief echt weinig. 

De beleving

Motorrijders hebben hun motor vaak niet alleen aangeschaft om even snel van punt A naar B te komen. De meeste mensen beginnen met motorrijden door de kick die je ervan krijgt. Lekker even vol gas door de bocht of toch nog even dat andere nieuwe weggetje ontdekken. Lekker touren op je motor geeft het gevoel van ultieme vrijheid. Daarnaast wordt je van het rijden op een motor ook een stuk betere automobilist. Natuurlijk is het wel belangrijke om te denken aan je veiligheid. Ga daarom op zoek naar een goedkope motorhelm bij Arie Molenaar Motors!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *