Vervoer

Welke diensten mag je van een autobedrijf verwachten?

Autobedrijf Zeeland

Als je iemand vertelt dat je naar een autobedrijf gaat, dan zal de ontvanger van je mededeling vast en zeker verwachten dat je je auto daar naartoe brengt voor een reparatie. Nu is dat natuurlijk sowieso een belangrijk aspect van elke garage; of je nu een autobedrijf in Zeeland bezoekt of in Groningen. Toch zijn er autobedrijven te vinden die veel meer doen dan alleen reparaties en onderhoud bieden. Lees hieronder meer voorbeelden van diensten die je mag verwachten van een veelzijdig autobedrijf.

Groot aanbod

Inkoop van auto’s

Stel dat je je auto wilt verkopen, maar je hebt geen zin of geen tijd om deze verkoop helemaal zelf voor je rekening te nemen? Dan kun je bij bepaalde, goede autobedrijven aankloppen met de vraag of zij je auto willen overnemen. Ja, het kan zijn dat men daar een bepaalde vergoeding voor vraagt. Niettemin weet je dan zeker dat je met een betrouwbare partner werkt. Eentje die dus het juiste bedrag voor je auto betaalt. Dat moet je altijd nog maar afwachten als je zelf je auto verkoopt.

Aanname van zoekopdracht

Zoek je een bepaalde, specifieke auto die je maar wat graag zou willen kopen, maar zie je die bij een bezoek aan het autobedrijf bij jou in de buurt er niet tussen staan? Dan spreekt het in het voordeel van het autobedrijf in kwestie dat je daar een zoekopdracht kunt plaatsen. De garage gaat dan voor jou in de regio of desnoods nog verder op zoek naar een exemplaar van de zo vurig door jou gewenste (tweedehands) auto.

Regelingen met betrekking tot financial lease

Een auto als zakelijke klant leasen gebeurt steeds vaker. Geen wonder als je beseft welke gemakken en voordelen deze constructie biedt voor de gebruiker. Een goed autobedrijf speelt uiteraard handig op deze trend in, bijvoorbeeld door diensten aan te bieden die leiden tot mogelijkheden om een occasion te leasen zonder dat dat ten koste gaat van de financiële stabiliteit van de gebruiker.

Betrouwbaar

Autoverzekeringen

Wie een auto heeft, is verplicht zich te verzekeren. Het liefst verricht je transacties allemaal in één keer en handel je alle plichtplegingen zodoende efficiënt af. Hoe handig zou het dus zijn als je een autoverzekering direct via het autobedrijf kunt afsluiten! Een zichzelf serieus nemend autobedrijf hoort hier dus service voor aan te bieden die past bij de verwachtingen van de klant.

Regelen van garantie

Als je een auto koopt, of dit nu nieuw of tweedehands is, dan is de lengte van de garantie een belangrijk aspect. Belangrijk is dus bij een betrouwbaar autobedrijf aan te kloppen. Aldaar kun je het afleverpakket zodanig passend maken, dat het helemaal aansluit op de prijs en de wijze van garantie die je in gedachten had.

Safety first

Zolang de coronapandemie niet voorbij is, dienen voor het publiek openbare plekken maatregelen te nemen. Dit is zowel een officiële als een morele verplichting. Een autobedrijf moet er dus altijd voor zorgen dat klanten en medewerkers altijd afstand kunnen houden. Voorts moeten er maatregelen genomen worden die ervoor zorgen dat het met de hygiëne binnen en buiten het pand goed zit.