Vervoer

Zorg voor meer uitstraling met je eigen bedrijf!

Wanneer je start met een eigen bedrijf, zijn hier vele factoren die meespelen. Je wilt aan de slag met het generen van omzet, maar zijn er ook vele papieren die je dient te tekenen. Wanneer je alle administratie eenmaal op orde hebt, is het tijd om aan de slag te gaan. Je gaat op zoek naar je eigen klanten, maakt wellicht wat reclame en zorgt ervoor dat je een klantenbestand genereert. In dit blog zullen we kijken naar de wereld van ZZP’ers in dienstverlening in onder andere de bouw, tuinonderhoud, loodgieterswerk en nog veel meer andere klussen. Want hoe zorg je er in deze branche nu voor dat je gezien wordt door je doelgroep?

Zorg ervoor dat je gezien wordt!

Wanneer je jezelf inschrijft als ZZP’er bij de KvK en je diensten gaat verlenen op het gebied van klussen, kan de start in sommige gevallen nog erg moeizaam verlopen. In deze branche gaat het vooral om reviews en ervaringen die mensen met jouw bedrijf hebben, waar je met een nieuwe start nog niet over beschikt.

Het is daarom goed om de juiste connecties te hebben bij de start van je bedrijf. Wellicht heeft een connectie van je een leuke lus voor je, waar je direct jouw vakwerk kunt laten zien. Wanneer je hier vervolgens jouw vakwerk hebt laten zien en de klant tevreden is, kan je hier jouw visitekaartje achterlaten en een zogeheten ‘word of mouth’ creëren, waar huidige klanten jouw bedrijf zullen aanbevelen in hun netwerk!

Een bedrijfswagen kopen

Naast een word of mouth, zijn er nog meer acties die je kunt ondernemen. Je kunt namelijk een bedrijfswagen kopen, om zo reclame te maken voor je bedrijf. Mensen zien jouw bedrijfsnaam op de weg, maar zullen bewoners ook jouw werk en bedrijfswagen zien wanneer je ergens aan het werk bent. Door de tekst en het uiterlijk van de bedrijfswagen opvallend te maken, zullen vele mensen jouw bedrijfswagen zien, waardoor de bedrijfswagen veel reclame voor je kan maken!

Er zijn echter vele mogelijkheden toe te passen in een bedrijfswagen. Wanneer je een bedrijfswagen gaat kopen, is het goed om te kijken naar de ruimte waar je over wilt beschikken. Er zijn namelijk hoge bedrijfswagens te verkrijgen met veel ruimte, die ideaal zijn wanneer je over veel gereedschap beschikt. Wanneer je gereedschap huurt of leent, is een kleinere bedrijfswagen ook ideaal! Kijk dus goed naar de eisen, om vervolgens de bedrijfswagen te bestickeren met opvallende kleuren en teksten. Een bedrijfswagen kopen was nog nooit zo een goede investerig geweest!